Zaokružena građevinska sezona

''Godina 2018. bila je godina u kojoj smo realizovali sve planirane projekte,'' kazao je predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić, obilazeći radove na rekonstrukciji jednog kraka Karadjorđeve ulice u neposrednoj blizini Doma starih ''Vila Katarina''.

Asfaltiranjem još nekoliko manjih ulica u različitim delovima grada, privodimo kraju građevinsku sezonu, realizujući sve ono što je budžetom za ovu godinu bilo i predviđeno, kazao je predsednik Opštine Milan Đokić, obilazeći radove na jednom kraku Karađove ulice, u neposrednoj blizini doma starih ''Vila Katarina''.

''Zaokružujemo sve ono što su bili planovi za 2018. godinu. Završeni su radovi i u Lastavičkom polju, nastavlja se još nešto od radova koje imamo po selima na zadružnim domovima i 2018. možemo da smatramo godinom u kojoj smo realizovali sve projekte koje smo i planirali da realizujemo'', kazao je Đokić.

Sa saradnicima iz Preduzeća za razvoj, urbanizam i izgradnju, predsednik Đokić obišao je i područje grada oko nekadašnje kožare, gde će se izaći u susret inicijativi građana i urediti deo obale Timoka, koji često, kada su visoki vodostaji, plavi obližnje njive i voćnjake.