Za one koji rade, decu i bebe

Predsednik opštine Milan Đokić sinoć je posetio Knjaževčane koji, zbog prirode posla, Novu godinu dočekuju na svojim radnim mestima. Darove, da im vreme na radnim mestima protekne lakše, dobili su policajci, vatrogasci, lekari, mali bolesnici na dečjem odeljenu bolnice.

 

Za neke od nas 31. decembar bio je kao i svaki drugi radni dan. Da se u novu godinu uđe bezbedno i sa što manje problema, brinuli su policajci i vatrogasci. Sa prigodnim darovima, da vreme na radnom mestu protekne lakše, u posetu im je došao predsednik opštine Milan Đokić.

U pratnji načelnika Policijske stanice Zlatoljuba Stojanovića, Đokić je obišao i lekare Hitne službe, a novogdišnjim paketićima obradovao je i mališane, koji se leče na dečjem odeljenju bolnice.

''To što praznici godinama unazad prolaze u najboljem redu, zasluga je ljudi koji ne mogu da slave, već su na svojim radnim mestima. Policijska stanica, vatrogasna služba rade kao i svakog drugog dana, za njih praznika nema. Red je da ih se setimo i da skromnim poklonima pokažemo da mislimo na njih,'' kazao je Đokić.

''U proteklom periodu na teritoriji opštine nismo imali većih incidenata. Uglavnom se radi o prekomernoj upotrebi alkohola. Pozivam građane da ne voze pod dejstvom alkohola, da koriste taksi prevoz, ili pomoć projatelja. Podsećam i da je upotreba pirotehnike regulisana zakonom i da porotehnička sredstva treba kupovati samo kod ovlašćenih prodavaca'', poručio je, čestitajući praznike, načelnik PS Zlatoljub Stojanović.

Svoj obilazak grada u novogodišnjoj noći predsednik je završio posetom porodilištu, gde je ostavio prve poklone za nove stanovnike knjaževačke opštine.