Uvid u birački spisak do 5. juna

Uvid u birački spisak do 5. juna

Opština Knjaževac izložila je na uvid deo Jedinstvenog biračkog spisaka za područke opštine Knjaževac.

Deo Jedinstvenog biračkog spiska za teritoriju opštine Кnjaževac, na osnovu koga će se 21. juna 2020. godine održati izbori za odbornike Skupštine opštine,  izložen je u sedištu Opštinske uprave Кnjaževac – Odeljenju za opštu upravu i zajedničke poslove, ulica Miloša Obilića broj 1, kancelarija broj  24.

Zahtevi za promene u biračkom spisku mogu se podneto svakog radnog dana od 7:00 do 15:00 časova i vikendom od 10:00 do 14:00 časova, najkasnije do njegovog zaključenja 5. juna ove godine.

Uvid u birački spisak može se izvršiti i elektronskim putem na zvničnom sajtu Ministastva državne uprave i lokalne samouprave  www.mduls.gov.rs/registri/jedinstveni-biracki-spisak, unošenjem podataka o jedinstvenom matičnom broju građana.

Birači koji su prvi put stekli pravo i birači koji zaključno sa 21. junom 2020. godine stiču punoletstvo,  birači koji su promenili adresu stanovanja, kao i birači koji na zadnjim izborima nisu mogli da glasaju jer nisu evidntirani u Jedinstveni birački spisak, potrebno je da obavezno izvrš