Traktor za Minićevo

Mesna zajednica Minićevo juče je dobila traktor nabavljen sredstvima iz opštinskog budžeta.

 

Traktor marke Solis, vredan oko 500.000 dinara, služiće meštanima Minićeva za komunalno održavanje, tačnije za čišćenje snega i izvoz smeća. Predstavnicima mesne zajednice traktor je svečano uručio predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić koji je ovom prilikom najavio infrastrukturne radove u Minićevu i rekao da je ova mesna zajednica jedna od najboljih na teritoriji ne samo Knjaževca, nego i regiona.

“Danas smo dobili traktor i poklonili ga MZ Minićevo. Svrha je da se poboljša komunalno održavanje Minićeva. Ovo je jedna od najboljih mesnih zajednica u regionu, ovde žive domaćinski ljudi. Ovoh dana ćemo započeti i asfaltiranje ulice ka groblju u ovom selu što je samo jedan u nizu infrastukturnih projekata koje radimo ove godine, kazao je Đokić.

Traktor ima pogon na svim točkovima i idealan je za zimsko održavanje ulica u selu. Meštani Minićeva su zahvalni na donaciji opštine koja će im svakako puno značiti.

“Ovo mnogo znači za nas. Mi smo jedna od najvećih mesnih zajednica. Koristićemo traktor za čišćenje snega, izvos smeća i tome slično. Opština je imala razumevanje za naše potrebe. Dogovorili smo se da mi učestvujemo sa 200.000 dinara, a opština da obezbedi ostatak para”, dodaje Slavoljub Milanović, predsednik MZ Minićevo.

Vrednost traktora je oko 500.000 dinara, a novac je obezbeđen u opštinskom budžetu.