Radovi na stadionu u punom jeku

Ovih dana uveliko se radi rekonstrukcija kompleksa gradskog stadiona u Knjaževcu. Završeno je postavljanje podzemnog sistema za zalivanje trave na glavnom terenu i počeli su radovi na postavljanju nove atletske staze.

Knjaževac je ovog leta veliko gradilište. Pored uređenja puteva, asfaltiranja ulica i rekonstrukcije domova, velika pažnja posvećena je sportskoj infrastrukturi. Obimni radovi u toku su na gradskom stadionu, a kada budu završeni, ovaj sportski objekat dobiće potpuno novi, lepši izgled.
“Završeno je postavljanje sistema za podzemno zalivanje trave i u toku su radovi na postavljanju nove atletske staze. Uporedo sa tim, počinje i uređenje pomoćnih terena koje bi trebalo da bude završeno za desetak dana. Još jedan bitan detalj je i nabavka novog digitalnog semafora. Biće uređen i kompletan prostor oko terena i tribina, tako da će publika, od prve Timočaninove utakmice ove jeseni na domaćem terenu, biti u prilici da uživa u lepšem ambijentu gradskog stadiona, a, verujem, i u pobedama naše ekipe u Srpskoj ligi”, rekao je Mikica Vidojević, predsednik Sportskog saveza.
Uređenje kompleksa gradskog stadiona ovog leta poklopilo se sa velikim uspesima Timočanina, koji se osvajanjem titule šampiona Zone istok, plasirao u Srpsku ligu. S obzirom da će od ove jeseni imati neuporedivo bolje uslove na stadionu, očekuje se da knjaževačka ekipa zapažene rezultate ostvari i u srpskoligaškom društvu.