Put Podvis – Vasilj uz pomoć Ministarstva privrede

U toku su radovi na asfaltiranju 2,8 kilometara  puta između Podvisa i Vasilja.  Rekonstrukciju ove saobraćajnice finansira Ministarstvo privrede Republike Srbije, kazao je, obilazeći radove, predsednik Opštine Milan Đokić.

Predsednik Opštine Milan Đokić obišao je sa saradnicima radove na asfaltiranju puta Podvis – Vasilj. Deonica, duga blizu tri kilomtra rekonstruiše se sredstvima Ministarstva privrede, kazao je predsednik.
''Ova deonica bila je u jako lošem stanju, skoro neprohodna, a tangira stanovnike i Podvisa i Vasilja. i sve one koji ovde imaju neke poljoprivredne površine. Ministarstvo privrede nam pomaže, finansiraju ovaj posao sa 20 miliona dinara, a opština plaća samo PDV.''

Pandemija koronavirusa usporula je i otežela sve građevinske radove ne samo u Knjaževcu, već u celom svetu, podsetio je Đokić, koji je, uprkos tome zadovoljan onim što je opština Knjaževac uspela da uradi i u tako teškim uslovima.

''Završavamo poslove koje smo počeli, što u selu, što u gradu, završavamo tekuće održavanje lokalnih saobraćajnica i mislim da ovu godinu, koja je bila teška zbog koronavirusa, sa kojim niko nema iskustva, ne u Knjaževcu, nego u celom svetu. Mislim, ipak, kada podvučemo crtu, da će i ova godina biti dobra i da smo u datim okolnostima uspeli da izvučemo maksimum'', zaključio je Đokić.

Zbog radova na putu od Podvisa ka Vasilju, do 27. septembra biće na snazi potpuna obustava saobraćaja svakoga dana od 7:00 do 17:00 časova.