Program Direkcije realizovan

Direkcija za razvoj, urbanizam i izgradnju Knjaževca završava aktivnosti planirane za ovu godinu, kazao je na sednici Skupštine opštine direktor Mladen Radosavljević.

On je podsetio odbornike na ono što je urađeno u 2014. godini, naglašavajući da će program ovog preduzeća, usvojen početkom godine, biti stopostotno ostvaren.

Radosavljević je ponovio da su kroz postupak javne nabavke u Direkciji napravljene značajne uštede, te je s toga i bilo moguće osloboditi nešto preko 30 milona dinara za neke druge namene.

''Mi smo završili radove na izradi bušotine u Debelici. Privode se kraju radovi na iugradnji vodovoda u naselju Glavičica. Redovno se održava atmosferska kanalizacija. Početkom proleća završena je rekonstrukcija mosta kod Doma kulture, u toku je završetak parternog uređenja. U toku su radovi na fekalnoj kanalizaciji u Trgovištu i Dubravi i oni će biti završeni sredinom novembra. Urađen je sportski teren u Lastavičkom polju. Završavaju se radovi na izgradnju kanalizacije i mosta u romskom naselju. Urađena je kapela u Minićevu. Redovno se radi na održavanju horizontalne i vertikalne signalizacije. U toku je još jedno krpljenje udarnih rupa u gradu. Kroz realizaciju ovih aktivnosti, oslobodili smo sredstva za neke druge namene'', kazao je na sednici Skupštine opštine direktor Direkcije Mladen Radosavljević.