Pretnje predsedniku Opštine i njegovoj porodici

Pretnje predsedniku Opštine i njegovoj porodici

Za sada nepoznato lice uputilo je sinoć pretnje predsedniku opštine Knjaževac i njegovoj porodici. Pretnje su stigle e-mailom na sajt Opštine. Đokić se, tim povodom, oglasio otvorenim pismom javnosti Knjaževca i Srbije. ''Zabrinut sam za bezbednost svoje dece, ali nemam prava da odstupim'', naglasio je on.

Nakon što su u toku jučerašnjg dana takozvani opozicionari u Knjaževcu pretukli odbornika SNS-a Miroljuba Božinovića, a zatim je njihov šef propali glumac i afirmosani narkoman Sergej Trifunović, nastavio sa monstruoznom kampanjom koju mesecima vodi protiv mene, optužujućime da sam narko diler, napadi i pretnje su nastavljeni i sinoć još bestidnije i podmuklije, jer mete su postala moja deca.

Pretnje upućene mojoj deci je nepoznati „junak“ poslao e-mailom na sajt Opštine Knjaževac. Slučaj je odmah prijavljen policiji i iskreno se nadam da će nadležne policijske službe locirati iprocesuirati bolesnike koji bi se razračunavali sa decom političkih protivnika.

Zbog svega toga, želim da obavestim javnost Opštine Knjaževac i čitave Srbije, da iako sam zabrinut za bezbednost svoje dece, nemam prava da odstupim i sklonim se ološima koji takve metode koriste u političkoj borbi. To nemam pravo ni zbog svoje, ali ni zbog druge dece i baš to je razlog što ću i u narednom periodu davati sve od sebe da Knjaževac bude još lepši, bolji i pristojniji grad.

Isto tako, Srpska napredna stranka, kojoj pripadam, radi i na još hiljadu frontova praveći od Srbije modernu i uspešnu evropsku zemlju. Baš zbog toga nas napadaju sve češće i nemilosrdnije, ne štedeći ni naše porodice, počevši od predsednika Aleksandra Vučića, pa do lokalnih funkcionera. Ti napadi su za nas putokaz i nećemo se libiti da ostanemo dosledni i da na mržnju, bes i fizičko nasilje i dalje odgovaramo radom, pristojnošću i rezultatima koji su iz dana u dan sve vidljiviji.