Poziv ugostiteljima – vaučeri za maturante

Poziv ugostiteljima – vaučeri za maturante

Opština Knjaževac uputila je javni poziv ugostiteljskim objektima za podnošenje prijave radi realizacije šeme dodele vaučera učencima završnih razreda sredenjih škola sa teritorije opštine i učenicima završnih razreda koji su se školovali u drugim mestima, ali imaju prebivalište na području Knjaževca.

Pozivaju se ugostiteljski objekti sa teritorije opštine Кnjaževac da podnesu prijave radi realizacije šeme dodele vaučera učenicima završnih razreda srednjih škola sa teritoije opštine Кnjaževac i učenicima završnih razreda srednjih škola koji su se školovali u drugim mestima, a imaju prebivalište na teritoriji opštine Кnjaževac.


Svi učenici završnih razreda srednjih škola sa teritorije opštine Кnjaževac i učenici završnih razreda srednjih škola koji su se školovali u drugim mestima, a imaju prebivalište na teritoriji Opštine Кnjaževac, dobiće od Opštine Кnjaževac vaučer u vrednosti od 3.000,00 dinara, koji će moći da iskoriste za konzumiranje hrane i pića u ugostiteljskim objektima na teritoriji Opštine Кnjaževac koji podnesu prijavu radi realizacije šeme dodele vaučera učenicima.


Sa vaučerom, učenici će dobiti spisak ugostiteljskih objekata u kojima mogu iskoristiti vaučere.


Opština Кnjaževac će ugostiteljskim objektima koji budu pružali usluge konzumiranja hrane i pića preneti sredstva srazmerno broju realizovanih vaučera, sa iskorišćenim vaučerima u prilogu.


Rok za podnošenje prijava: 5.6.2020. godine do 14.30 časova. Prijave se podnose na pisarnici opštine Кnjaževac, ul. Miloša Obilića 1, Кnjaževac.


Osoba za kontakt po ovom javnom pozivu je Branislav Josifović, tel. 064/8643300.