Planinarski dom - bolji uslovi, cena ista

Planinarski dom - bolji uslovi, cena ista

U Planinarskom domu na Babinom zubu, koji je u vlasništvu opštine Knjaževac, uveliko se izvode radovi na rekonstrukciji objekta.

Renoviraju se kamin sala i restoranski deo, nabavlja nova oprema - od posteljine i televizora, pa sve do nameštaja, uvode se bežični internet i kablovska televizija.

Nabavlja se oprema za kuhinju i sređuju sve sobe i hodnici. Uređuje se prostor oko objekta, popravljaju pomoćni objekti, a repariran je i očišćen uređaj za prečišćavanje otpadnih voda. Sve radove finansira državno preduzeće SP Rizort.

Usluga i uslovi boravka u Domu biće na daleko višem nivou, ali će cena smeštaja ostati na nivou prošlogodišnje.

''Ono što naročito raduje sve knjaževačke učenike osnovnih i srednjih škola je cena boravka za organizovane grupe, koja je minimalnih 1.080 dinara za pun pansion dnevno'', saopštoča je pres služba opštine Knjaževac. Zahvaljujući ugovoru o poslovno-tehničkoj saradnji između Agencije za razvoj Knjaževca i SP Rizorta, svi posetioci Doma dobiće daleko bolju uslugu u mnogo boljim uslovima, a po istim ili daleko nižim cenama za organizovane grupe iz Knjaževca, poput đaka, sportista i planinara'', saopštila je pres služba opštine Knjaževac.