Paketi za decu: Nekad i u proleće stigne Deda Mraz

Opština Knjaževac počela je distribuciju prehrambenih paketa, koji su obezbeđeni u saradnji sa NALED-om. Pakete, u kojima se nalaze proizvodi namenjeni deci, dobiće devojčice i dečaci koji žive u seoskim sredinama.

Razne vrste keksa, čokolada, grickalica dobijaju devojčice i dečaci u selima knjaževačke opštine, kazao je u Štipini pomoćnik predsednika Opštine Marko Stojanović.

''Dobili smo donaciju NALED-a i pakete delimo deci koja žive u seoskim sredinama. Evo nas u Štipini, a bili smo u selima od Kaličine do Vlaško Polja. Uslediće Podvis, Orešac, Vasilj, Vina, Bulinovac...Sutra smo u kalanskom kraju i u dolini Timoka. Danas smo izgledali kao Deda Mrazovi, a deca su bila zadovoljna i srećna'', kazao je Stojanović.

Nacionalna alijasna za lokalni ekonomski razvoj, u borbi protiv koronavirusa, pokrenula je platformu za donacije i povezala srpske opštine sa vodećim kompanijama koje proizvode hranu i piće. Tako je u Knjaževac stigla donacija koju je lokalna samouprava namenila onima koji će joj se najviše i radovati.