Opštinsko veće o vodovodu, grejanju, bazenu...

Danas je održana 105. sednica Opštinskog veća. Na dnevnom redu bilo je dvadesetak tema, među kojima i plan investicija na vodovodu, izveštaj o radu JKP Toplana, cenovnik Javnog preduzeća Sportsko – turistički resursi.

Plan prioritetnih investicija za fazu dva programa rekonstrukcije sistema za vodosnabdevanje, koji će Javno komunalno preduzeće ''Standard'' realizovati uz podršku nemačke KFW banke, u vidu subvencionisanog zajma, bio je jedna od tema 105. sednice Opštinskog veća. Kako je istaknuto, kroz realizaciju ovog velikog projekta rekonstruisaće se magistralni cevodod i građanima omogućiti da i dalje piju kvalitetnu i potpuno ispravnu vodu.

Sredstvima Nemačke razvojne banke, u Knjaževcu se već realizuje projekat rekonstrukcije toplovoda i rezultati su, kako su na sednici Veća istakli zaposleni u JKP ''Toplana'', izvanredni.

Na sednici je usvojen i novi cenovnik Javnog preduzeća Sportsko - turistički resursi, prema kome će cena pojedinačne karte za bazen ovog leta koštati 150 dinara. Knjaževčani će i pored poskupljenja, moći da kupe sezonske karte za 30 kupanja, po ceni od tri hiljade dinara i uz plaćanje na tri rate.