Objavljen konkurs za medije

Objavljen konkurs za medije

Opština Knjaževac objavila je javni poziv za sufinasiranje projekata u oblasti javnog informisanja u 2015. godini.

 

Visina sredstava, predviđenih za sufinasiranje projekata informisanja iz budžeta iznosi 11.750.000.00 dinara sa PDV -om.  Sredstva su opredeljena odlukom o budžetu opštine za ovu godinu. 

Prijave na konkurs podnose se komisiji za ocenjivanje projekata u oblasti javnog informisanja u štampanom obliku, ili na CD-u, predajom Opštinskom uslužnom centru, ili poštom na adresu : Miloša Obilića 1. 

O projektima, odlučivaće stručna komisija, koju će imenovati rukovodilac Opštinskog veća (predsednik Opštine) iz reda nezavisnih stručnjaka za medije i medijskih radnika, koji nisu u sukobu interesa i ne obavljaju javnu funkciju. Medijski stručnjaci, zainteresovani za rad u komisiji mogu da dostave svoje predloge. Rešenje o imenovanju komisije biće objavljeno na zvaničnoj internet prezentaciji opštine www.knjazevac.rs.

Prijave se podnose 15 dana od objavljivanja javnog konkursa. Kontakt osoba je Marija Jelenković, šef Odeljenja za privredu i društvene delatnosti opštine Knjaževac. Telefon 019/731-601, e-mail : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..


Detalji konkursa mogu se pročitati na sajtu opštine Knjaževac.