Novogodišnji koktel: Ispraćamo uspešnu 2018, nadamo se još boljoj 2019. godini

Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić priredio je tradicionalni novogodišnji koktel za odbornike Skupštine opštine, te predstavnike javnog, društevnog i privrednog života grada i opštine.

Nadam se da ćemo svi godinu na izmaku pamtiti kao uspešnu, a 2019. dočekujemo sa najvećim budžetom ikada, kazao je na tradicionalnom novogodišnjem koktelu predsednik Opštine Milan Đokić. 

''Nadam se da će 2018. Knjaževčani pamtiti kao uspešnu. Obeležile su je mnoge investicije, aktivnosti u gradu i u selima – od uređenja škola i seoskih domova, preko asfaltiranja novih deonica puteva...”2019. dočekujemo sa najvećim budežtom ikada,'', kazao je predsednik. 

U 2018. godini jedan za drugim u Knjaževcu su smenjeni zamenik predsednika i predsednik Skupštine. Ipak, predstavnici političkih partija, koje učestvuju u radu lokalnog parlamenta, ocenjuju da ti pokušaji destabilizacije, nisu uticali na rad Skupštine.

''Što se SPS-a tiče, 2018. je bila teška, kao i sve prethodne godine. Ali, ostvareni su određeni pomaci i na lokalnom nivou, u smislu da se lokalna samouprava opredelila za projekte koji su u interesu građana. Običan svet, međutim, još ne oseća boljitke i teško živi'', kazao je Darko Živković, šef orborničke grupe SPS.

''Sa velikim zadovoljstvom moram da primetim da Knjaževac danas na kraju 2018. izgleda lepše i sređenije. Jedan mali deo zasluga za to pripada i Skupštini opštine. Bilo je pokušaja destabilizacije odborničke grupe, ali mi smo i dalje koherentni i stabilni. Imamo veliku odgovornost prema građanima da u narednoj 2019. održimo kontinuitet rasta i razvoja'', rekao je Boban Marinković, šef odborničke grupe SNS.

Koktelu su prisustvovali predstavnici javnog, društvenog i privrednog života, a naša kamera nije zabeležila nijednog predstavnika opozicije. Izostalo je, za ranije godine uobičajeno, obraćanje nekog od čelnih ljudi Skupštine opštine.