Novi metri asfalta za ulice u Trgovištu

Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić obišao je danas, sa saradnicima, radove na asfaltiranju još četiri ulice u Trgovištu. U ovaj posao Opština je uložila oko tri i po miliona dinara.

Nove metre asfalta ovih dana dobijaju još četiri ulice u Trgovištu. Posao, vredan, oko tri i po miliona dinara, finansira se iz opštinskog budžeta i još jedna je od aktivnosti koja kvalitet života u ovoj mesnoj zajednici približava onome u gradu, kazao je obilazeći radove, predsednik Opštine Milan Đokić.

''Pre nekoliko godina Trgovište je bilo naselje bez kanalizacije, bez asfaltiranih ulica, bez fudbalskog igrališta. Sada je sve to urađeno. Danas uređujemo još četiri ulice, tri i po miliona dinara investiramo u asfalt i nastavićemo to da radimo, sve dok Trgovište ne bude ravnopravni deo grada'', rekao je Đokić.

Zadovoljan saradnjom sa lokalnom samoupravom, Ljubiša Nikić, predsednik mesne zajednice Trgovište, nada se i svlačionicama za fudbalere, s obzirom da FK ''Knjaz'' ulazi u viši rang takmičenja.

''Ostaje da se asfaltiraju još neke ulice i da se pored stadiona odrade svlačionice, pošto treba da uđemo u viši rang takmičenja'', naglasio je Nikić.

Investicione aktivnosti u knjaževačkoj opštini u punom su jeku. Vodovodi se grade u Štitarcu i Krenti, a u toku je i veliki posao uređenja 350 kilometara atarskih puteva.