Novi kilometri asfalta u knjaževačkoj opštini

Preduzeće ''Štrabag'' privodi kraju asfaltiranje dva kilometra duge deonice puta prema Debelici. Gradilište je, sa saradnicima, obišao predsednik Opštine Milan Đokić, najavljući nove kilometre asfalta i u drugim delovima opštine.

Putevi Srbije i Preduzeća za razvoj, urbanizam i izgradnju nastavili su aktivnosti na teritorji knjaževačke opštine. Završetak radova na putu ka Debelici obišao je, sa saradnicima, predsednik Opštine Milan Đokić. 

''Završava se deonica od dva kilometra od magistralnog puta Knjaževac – Zaječar prema Debelici do skretanja za Štipinu. Urađen je još kilometar puta između Potrkanja i Ravne. Na ovaj način, kvalitetnim asfaltom, ove deonice spojene su potpuno. Opština Knjaževac će iz svog budžeta započeti asfaltiranje deonica od Donjeg Zuniča prema Potrkanju u dužini od više od jednog kilometra. Trudimo se da investicijama tangiramo što veći broj stanovnika opštine.''

O početku radova na rekonstrukciji 25 kilometara puta Knjaževac – Zaječar sa predsednicima opština Zaječarskog okruga razgovaraće naredne nedelje potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. 

''Očekujemo početak radova na rekonstrukciji puta Knjaževac – Zaječar u dužini od 25 kilometara. Sledeće nedelje gost Zaječarskog okruga biće potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović, ministarka za infrastrukturu, koje je resorno zaduženo za tu investiciju'', kazao je Đokić.

Posao na rekonstrukciji saobraćajnica u knjaževačkom kraju poveren je preduzeću Štrabag.