Na radnim zadacima u službi građana

Predsednik opštine Milan Đokić sa pomoćnicima, predsednik Skupštine opštine Miodrag Ivković, načelnik Policijske stanice Zlatoljub Stojanović i starešina Crkve Svetog Đorđa Siniša Đorđević obišli su u novogodišnoj noći službe koje rade bez obzira na praznike.

Policajci, vatrogasci i zaposleni u hitnoj službi dežurali su kako bi doček Nove godine protekao što bezbednije. Članovi opštinskog rukovodstva obišli su porodilište, dečje odeljenje bolnice i podelili paketiće.

Prilikom obilaska porodilišta, nekoliko trenutaka pre našeg dolaska Knjaževac je dobio poslednjeg stanovnika u 2016. godini.

Obilazak dežurnih službi u novogodišnjoj noći je jedan mali gest zahvalnosti za to što oni rade, kaže predsednik opštine Milan Đokić.

Ove godine obilasku dežurnih službi pridružio se i starešina Crkve Siniša Đorđević.

U novogodišnoj noći, građanima opštine Knjaževac srećnu 2017. godinu čestitali su načelnik PS Zlatoljub Stojanović i predsednik SO Miodrag Ivković.

Članovi opštinskog rukovodstva obišli su i dečje odeljenje bolnice sa poklonima za mališane koji silom prilika novu godinu dočekuju u bolničkoj postelji.