Milan Đokić: Poseta predsednika Vučića istorijska za Knjaževac

Doček predsednika Srbije Aleksandra Vučića planiran je sutra za 15:00 časova ispred kompanije Falc East. Tim povodom, predsednik Opštine Milan Đokić uputio je poziv Knjaževčanima da u što većem broju dođu, pozdrave predsednika i čuju kakvi su planovi za budućnost Knjaževca i istočne Srbije.

''U subotu, 15. juna, predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće opštinu Knjaževac. Tom prilikom, on će obići najvećeg poslodavca na teritoriji opštine – kompaniju Falc East i Vinariju ''Jović'' u Potrkanju. Doček predsednika Republike planiran je za 15:00 časova ispred Falc East -a. Tada ćemo imati priliku da direktno, u njegovom obraćanju, čujemo šta su to planovi ne samo za opštinu Knjaževac, već i za ceo Zaječarski okrug. Očekujemo najave vrlo konkretnih novih investicija, koje će učiniti da istočna Srbija uhvati priključak sa ostalim regionima Srbije,'' kazao je Đokić. 

''U 29 godina dugoj istoriji višestranačja u Srbiji, opštinu Knjaževac nije posetio nijedan predsednik Republike. Dolazili su ministri i premijeri, ali nijedan predsednik od knjaza Miloša. Knjaževačani imaju i čast i priliku da sutra budu domaćini predsedniku Aleksandru Vučiću, te ih pozivam da u što većem broju dođu u 15:00 časova ispred fabrike Falc East i pozdrave predsednika'', istakao je predsednik Opštine.