Milan Đokić: Cela opština nam je veliko gradilište

Izgradnja trotoara ka kompaniji Falc East, stepenište koje će u ulici Bore Stankovića povezati dva dela grada, rekonstrukcija Spomen parka, samo je mali deo infrastrukturnih projekat koji su u toku na teritoriji knjaževačke opštine, kazao je, obilazeći radove, predsednik opštine Milan Đokić.

Svakako najobimniji i najvidljiviji su oni na rekonstrukciji prostora u i oko Spomen parka u centru Knjaževca.

''Menja se trotoar oko Spomen parka, rekonstruliše ulica od železničkog mosta do ulaza u Spomen park...Atrijum će biti renoviran, osvetljen. Sve će izgledati drugačije nakon što radovi budu završeni. Finansiramo ih iz budžeta opštine''.

Prisustvo novinara predsednik Đokić iskoristio je i da najavi poslove koji lokalnu samoupravu i angažovanu građevinsku operativu očekuju u narednim danima.

''Sledeće nedelje kreću radovi na rekonstrukciji dela puta prema Vasilju i na kompletnoj rekonstrukciji starog puta ka Bazenu.''

Seoskim domovima, koji će biti uređeni do kraja građevinske sezone, za nekoliko dana pridružiće se i domovi u Vasilju i Vitkovcu. Trudimo da iskoristimo lepo vreme kako bismo realzovali sve ono što smo Odlukom o budžetu i planirali za ovu godinu, istakao je predsednik knjaževačke opštine.