Mančić: SNS da se dogovori sama sa sobom

Za predstojeću sednicu Skupštine opštine, od SNS-a stigla dva različita predloga za članove stalnog sastava Opštinske izborne komisije, saopštio je na konferenciji za novinare Dragan Mančić, predsednik Skupštine opštine Knjaževac.

 

 

Na dnevnom redu predstojeće, 41. sednice Skupštine opštine Knjaževac, zakazane za petak, 12. februar, pored ostalog je i izbor stalnog sastava Opštinske izborne komisije. Dragan Mančić, predsednik Skupštine opštine Knjaževac, sazvao je danas konferenciju za medije na kojoj je saopštio da su iz Srpske napredne stranke stigla dva predloga za sastav komisije.

“Kao predsednik Skupštine, ja zaista ne razumem kakvu političku poruku šalje Srpska napredna stranka slanjem dva predloga - jedan predlog je od poverenika SNS-a koji je ujedno i odbornik, a drugi je od predsednika odborničke grupe SNS-a u opštinskoj Skupštini.

Mislim da Srpska napredna stranka kao takva mora u Knjaževcu malo da se konsoliduje i dogovori sama sa sobom koji su to njeni predlozi, jer svakako se dovodi u pitanje i njihova politička poruka koju će prikazati javnosti, Knjaževčanima. Dakle, ako oni međusobno ne mogu da se dogovore oko teme koja se zove Opštinska izborna komisija, kako će se dogovoriti oko nekih vitalnih projekata za dalji razvoj opštine Knjaževac, jer su svakako pretendenti na najodgovornije funkcije u našoj opštini”, rekao je Dragan Mančić.