Konkursi za zapošljavanje

Konkursi za zapošljavanje

Na osnovu sporazuma o uređenju međusobnih prava i obaveza u realizaciji programa ili mera aktivne politike zapošljavanja, Nacionalna služba zapošljavanja i opština Knjaževac raspisali su javni konkurs za organizovanje sprovođenja javnih radova. Otvoreni su i javni pozivi za realizaciju stručne prakse, samozapošljavanja, sticanja posebnih znanja i veština.

 

Javni radovi mogu se sprovesti u oblasti socijalnih i humanitarnih delatnosti, održavanja i obnavljanja infrastrukture, održavanja i zaštite životne sredine. Raspisani au i javni pozivi za realizaciju programa stručne prakse u cilju sticanja uslova za polaganje stručnog ispita, za realizaciju programa sticanja posebnih znanja i veština, kao i javni poziv za dodelu subvencija za samozapošlkavanje.

O svim konkursima zainteresovani se mogu informisati na sajtu Nacionalne službe zapošljavanja: 
http://www.nsz.gov.rs/live/info/konkursi/konkursi-nsz-lokalna-samouprava/javni_konkursi_-_knja_evac.cid21438?page=0, kao i na sajtu opštine Knjaževac: www.knjazevac.rs.

Dodatne informacije mogu se dobiti na telefone NSZ: 019/731-228 i 019/444-521, ili u opštini Knjaževac na telefon 731-601.

Dokumente preuzmite ovde.