Jedinstvena Srbija u vladajućoj koaliciji

Politička partija Jedinstvena Srbija pristupila je danas vladajućoj koaliciji, koju u Knjaževcu čine URS, DS, LDP i DSS.

Na današnjem sastanku u opštini, kome su prisustvovali predsednik opštine Milan Đokić, predsednik SO Dragan Mančić i odbornici opštinske skupštine, predstavnici Jedinstvene Srbije izneli su niz konkretnih predloga za dalje aktivnosti u našoj opštini i jasan stav da će punim kapacitetom podržati aktuelnu političku većinu i preuzeti deo odgovornosti za razvoj Knjaževca, u interesu građana, a u skladu sa programom Jedintsvene Srbije. 

U vladajućoj većini ističu da su na početku svog mandata jasno i nedvosmisleno istakli da je dobrodošao svako kome su Knjaževac i Knjaževčani, razvoj privrede i poljoprivrede, briga o mladima i starijim generacijama, sportu i turizmu, spremnost na zajednički, timski rad, daleko ispred političkog i ličnog interesa. Svi okrenuti napretku Knjaževca imaće svoje definisano mesto i ulogu, kao i odgovornost prema svom radu i građanima, ističu u lokalnoj vlasti.