Javni uvid u nacrte opštinskih odluka

Javni uvid u nacrte opštinskih odluka

Opštinsko veće opštine Knjaževac oglasilo je javni uvid u nacrte odluka kojima su regulisane lokalne administrativne takse, stopa poreza na imovinu i druge odluke.

Građanima je omogućen uvid u  Nacrt odluke o izmeni i dopuni Odluke o lokalnim administrativnim taksama, Nacrt odluke o utvrđivanju stope poreza na imovinu u opštini Knjaževac, Nacrt odluke o utvrđivanju stope amortizacije za koju se umanjuje vrednost nepokretnosti na teritoriji opštine Knjaževac, Nacrt odluke o određivanju zona na teritoriji opštine Knjaževac i Nacrt odluke o koeficijentima za utvrđivanje osnovice poreza na imovinu za nepokretnosti obveznika koji vode poslovne knjige u opštini Knjaževac.

Nacrti ovih odluka biće na javnom uvidu do 30. oktobra 2013 godine. Primedbe se mogu pismeno dostaviti pisarnici Opštinske uprave opštine Knjaževac, Ulica Miloša Obilića br. 1. najkasnije do 30. oktobra 2013 godine u 09,00 časova. Javne rasprave o nacrtu odluka biće održane 30. oktobra počevši od 10,00 časova. U toku javne sednice, sva prisutna fizička i pravna lica, koja su podnela primedbe u vezi sa nacrtima odluka u pisanom obliku, mogu ih dodatno obrazložiti.

Nacrte odluka možete pogledati na sajtu opštine www.knjazevac.rs