Javna nabavka za javni prevoz

Javna nabavka za javni prevoz

Opština Knjaževac raspisala je javnu nabavku za izbor preduzeća koje će obavljati linijski i prigradski javni prevoz putnika na teritoriji opštine.

 

Pisane ponude podnose se do 16. januara 2015. godine do 11:00 časova. Istog dana, u 12:00 časova biće otvaranje ponuda, a kriterijum za izbor je ekonomski najpovoljnija ponuda. 

Konkursna dokumentacija može se preuzeti na portalu javnih nabavki, kao i na zvaničnom sajtu opštine www.knjazevac.rs. Dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 731 – 623, lokal 138. 

Da podsetimo, u budžetu opštine Knjaževac za 2015. godinu, koji je usvojen na juče održanoj sednici Skupštine opštine, jedna od novina je i finansiranje javnog prevoza, koji će za sve građane biti besplatan. Kako je rekao predsednik opštine Milan Đokić, kada je napravljena računica koliko se izdvaja za finansiranje đačkog prevoza i prevoza zaposlenih, ukoliko se na tu cifru doda još 20 odsto, došlo se do toga da opština može da organizuje javni prevoz i da on za sve građane bude besplatan.