Đokić u novogodišnjoj noći: Da 2020. bude godina sa više beba

Običaja da sa ljudima koji rade i u novogodišnjoj noći provede poslednje časove stare godine, predsednik Opštine Milan Đokić držao se i ove godine. Đokić je posetio Hitnu službu i Porodilište Zdravstvenog centra, Policijsku stanicu i Vatrogasnu jedinicu.

 

Sa prigodnim darovima, uoči dolaska 2020. on se, najpre uputio u Policijsku stanicu, gde je dežuurnim ekipama koje brinu o   bezbednosti Knjaževčana poželeleo srećnu Novu godinu.

Na svojim radnim mestima bili su i zaposleni u Hitnoj službi Zdravstvenog centra, kojima je Đokić doneo lepe vesti, obećavši da će lokalna samouprava u narednoj godini obezbediti sredstva za kupovinu vozila za potrebe upravo ove službe.
 
U porodilištu, najlepše želje i pokloni za dve mlade mame spremne da na svet donesu svoje treće, odnosno drugo dete. Predsednik je izrazio nadu da će rađanje što više beba biti ono što će obeležiti 2020. godinu.

''Upravo danas dobio sam statistički podatak da je u Knjaževcu u 2019. do prvog decembra, rođeno 17 beba više nego u 2018. godini. To je podatak koji raduje sve nas. Ako želimo da novu godinu započnemo na pravi način, onda treba da je započnemo sa novim bebama. Nadam se da će u 2020. biti mnogo više beba, jer uzalud će nam biti sve ulice, svi putevi i domovi, ako ne bude bilo Knjaževčana koji će se tome radovati i ovde živeti''.

Svoj novogodišnji obilazak dežurnih službi predsednik knjaževačke opštine završio je posetom Vatrogasnoj jedinici.