Besplatan prevoz od naredne sedmice

U Knjaževcu od sredine naredne nedelje počinje da funkicioniše besplatan javni prevoz, najvio je u intervjuu za Knjaževacinfo predsednik opštine Milan Đokić.

Uskoro će biti objavljen i red vožnje, a prema Đokićevim rečima, iz sela u kojima ima školske dece autobusi će kretati ranije, kako bi deca na vreme stigla na nastavu. Iz onih sela, gde nema dece, polasci će biti nešto kasnije.

''Nedostatak organizovanog javnog prevoza bio je akutni problem. Mi smo taj problem prepoznali i reorganizacijom đačkog prevoza, uspeli smo da organizujemo besplatan prevoz za sve kategorije stanovnika i za teritoriju čitave opštine. Prevoz će početi da funkcioniše od utorka, ili srede i, ponavljam – biće potpuno besplatan. Siguran sam da će to olakšati život našim ljudima koji žive na selu'', kazao je predsednik. 

U razgovoru za TV Knjaževacinfo Milan Đokić govorio je i o drugim aktuelnim temama, poput infrastrukturnih radova, poljoprivrede, investicija. Intervju će biti emitovan u petak, 21. avgusta u 20:30 časova.