Besplatan prevoz: Autobusi kreću sutra

Besplatan prevoz: Autobusi kreću sutra

Besplatan linjski prevoz na području knjaževačke opštine počinje sutra. Red vožnje objavljen je na zvaničnom sajtu opštine Knjaževac i na autobuskim stajalištima.

 

Organizacija besplatnog prevoza za sve stanovnike knjaževačke opštine, koju je predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić najavio u intervjuu Knjaževacinfu, naišla je na veliki odjjek u medijima.

Televizija B92 pod naslovom ''Prvi put u Srbiji besplatan prevoz za ceo grad'' ističe da je uvođenje besplatnog gradskog i prigradskog prevoza jedna je od mera koju opština preuzima kako bi oživela sela na svom području.

U subotu, 22. avgusta, predsednik knjaževačke opštine Milan Đokić, zahvaljujući ovoj inicijativi, u  dnevnim novinama ''Blic'' proglašen je ''pobednikom nedelje''. Slični naslovi su i u ''Večernjim novostima'', kao i na informativnim internet portalima.

Inače, za prevoz stanovnika knjaževačke opštine biće zadužena firma ''Moto boem trans'' iz Negotina, koja je poslala najbolju ponudu. Ugovor je vredan 29,9 miliona dinara i važiće do kraja naredne godine.

 Red vožnje možete pogledati ovde.