Bazen 16. jula: City games i podrška za tim Knjaževca

Pripreme za organizaciju jedinstvene sportsko – zabavne manifestacije City games na bazenu Banjica privode se kraju. U saradnji sa opštinom Knjaževac, događaj, nastao na tragu nekada popularnih Igara bez granica, organizuje Adriaevents agency iz Hrvatske. Knjaževački tim, sastavljen od najboljih sportista i sportistkinja, spreman je za ovaj izazov. Za posetioce, opština Knjaževac obezbedila je i besplatan prevoz do bazena.

U četvrtfinalu, kome ćemo prisustvovati 16. jula, Knjaževac će za protivnike imati ekipe Negotina, Zaječara, Sokobanje, Svrljiga i Vranja. Domaći tim biće spreman za ovaj izazov, uverava nas Janko Ranđelović, kapiten ekipe.

''Ekipe predstavljaju svoje gradove, tako da smo i mi spremili ekipu, koja će predstavljati Knjaževac. Radi se o mladim i najsposobnijim sportistima u gradu. Gledaoce očekuje dosta plivanja, gimnastičkih elemenata, skokova u vodu, igara sa loptom, veslanja. Ekipa se sastoji od šest članova – četiti muškarca i dve devojke''.

Tog 16. jula, ulaz na bazen će tokom celog dana biti besplatan, ali će posetioci, zbog pripreme tribina i poligona za takmičenje u velikom bazenu, moći da koriste samo prostore predviđene za decu, kaže Branislav Josifović, šef Kabineta predsednika opštine.

''Celog dana u ponedeljak ulaz na bazen će biti besplatan, ali će za korišćenje biti otvoreni mali bazen i akva park, jer će olimpijski bazen biti podvrgnut pripremama za spektakl koji nas očekuje uveče. Pozivam Knjaževčane da dođu u što većem broju, da ponedeljak provedu na bazenu i da zajedno podržimo našu ekipu, bar do polufinala u Čačku.

Opština Knjaževac organizovala je za posetioce besplatan prevoz do bazena. Sa stanice kod Spomen parka, u ponedeljak, 16. jula, autobus će krenuti u 19:00 časova.