Susret na Sajmu turizma: Rakići iz Paralije

Na 41. Međunarodnom sajmu turizma reporterska ekipa Knjaževacinfa susrela se sa porodicom Rakić, koja već trideset godina živi u Grčkoj, gde se veoma uspešno bavi hotelijerstvom u popularnom letovalištu Paralija. Unazad nekoliko godina, njihove goste tokom novogodišnjih praznika zabavlja knjaževački ansambl ''Mala noćna muzika''.

Na Sajmu turizma u Beogradu među brojnim izlagačima, agencijama, hotelijerima, našao se oe godine i Erato Holidays iz Paralije, najomiljenijeg letovališta srpskih turista. Ovaj lanac hotela u vlasništvu je porodice Rakić iz Srbije, koja u Grčkoj živi već tri decenije.

''Hoteli Erato Holidays su u vlasništvu porodice Rakić. To je porodični biznis u kome su i naša deca, koja su rođena u Grčkoj, gde živimo skoro 30 godina'', ispričala nam je Jasmina Rakić.

Hoteli Erato Holidays više od 20 godina organizuje dočeke novih godina sa srpskom muzikom.  Poslednjih godina, to je knjaževački ansambl ''Mala noćna muzika''.

Paralija je tamo gde senka Olimpa, planine Bogova dodiruje Egejsko more, kažu vlasnici hotela koji je dobio ime po Zevsovoj ćerki, jednoj od devet muza, zaštitnici lirike, posebno ljubavnih pesama.