Skijališta Srbije: COVID garancija za skijašku sezonu

Skijališta Srbije: COVID garancija za skijašku sezonu

Javno preduzeće Skijališta Srbije daje svojim korisnicima COVID garanciju za skijašku sezonu 2020/2021, koja podrazumeva povraćaj novčanih sredstava od neiskorišćenih ski dana u slučaju vanrednog zatvaranja skijališta zbog epidemiološke situacije, navodi se na sajtu JP Skijališta Srbije.

U slučaju da Javno preduzeće bude prinuđeno da zatvori skijališta usled pogoršanja epidemiološke situacije uzrokovane virusom COVID 19, svim korisnicima usluga biće vraćena novčana sredstva po osnovu uplate ski-karte, za neiskorišćene skijaške dane. Za korisnike sezonske ski karte povraćaj novčanih sredstava vrši se na osnovu projektovanog broja skijaških dana koje bi trebalo da imaju na raspolaganju -  za Ski centar „Kopaonik“  to je 120 dana, za Skijalište „Stara planina“ to je 100, za Skijalište „Zlatibor“ 80 dana.

Pravo na obračun i eventualnu isplatu, kupci sezonskih ski karata mogu ostvariti  po okončanju skijaške sezone 2020/2021 za određeno skijalište /ski centar.

Počela je pretprodaja ski karata za sezonu 2020/21 putem web shopa Skijališta Srbije. Svi zainteresovani korisnici mogu da iskoriste popust od 15 posto putem online kupovine u periodu od 15. do 30.novembra. Svi oni koji ne budu u prilici da u ovom periodu kupe karte, imaće priliku da od 1. decembra, pa sve do 10.decembra iskoriste popust od 10% na online kupovinu. Nakon ovog perioda, odnosno od 11. decembra pa sve do kraja sezone važiće popust od 5% na cenu ski karata preko web shopa Skijališta Srbije.