RARIS na Sajmu turizma u Krajovi

RARIS na Sajmu turizma u Krajovi

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije (RARIS) pripremila je veliku prezentaciju regiona za Međunarodni sajam turizma, koji se od 8. do 10. marta održava u Krajovi (Rumunija).

Zajednički će se predstaviti osam sertifikovanih partnera Regionalnog brenda istočne Srbije Balcanica Superior (hotel Albo, Timomed, Adonis, Etno selo Gostoljublje, Župan apartmani, Frutimo, Vinarije Raj  i Matalj, Atrijum apartmani, Pivnica “C'est La Vie” i hotel Stara planina; Turističke organizacije Negotina, Kladova i Donjeg Milanovca; kao i Felix Romuliana i Lepenski Vir.

Ovogodišnji nastup je dugo pripreman i biće kombinacija savremenih digitalnih načina promocije (web, foto, video, društvene mreže) sa tradicionalnim metodama, poput nagradnih igara, brošura, plakata, prezentacija. 

RARIS je za sajam u Krajovi posebno pripremio: poslovnu prezentaciju za turističke agencije iz Rumunije, nagradne igre na Fejsbuku i Instagramu, promotivne filmove na rumunskom jeziku, te nagradu igru za posetioce sajma. 

Istočna Srbija će se predstaviti pod sloganom Visit East Serbia, što je i naziv istoimene regionalne turističke platforme istočne Srbije koja se sastoji od: Web sajta, Facebook strane, Instagram naloga i YouTube kanala.