Nova priznanja za Turističku organizaciju

Nova priznanja za Turističku organizaciju

Praksu da se sa manifestacije ''Kofer slova'' vraćaju u Knjaževac sa najvišim priznanjima, zaposleni u Turističkoj organizaciji opštine Knjaževac nastavili su i ove godine, donevši sa ovog festivala u Kruševcu srebrni i bronzani ''Kofer''.

Festival, koji se u Kruševcu održava povodom Dana oslobođenja, predstavlja značajnu manifestaciju za afirmisanje i rad turističkih organizacija, kaže Boban Marković iz Turističke organizacije opštine Knjaževac. ''Dobili smo ''Srebrni kofer'' za turističku mapu i ''Bronzani kofer'' u kategoriji najboljih web sajtova,'' ističe Marković.

Zbog sistemske zamene brojila, u sredu, 16. oktobra, stanari pojedinih knjaževačkih ulica tokom jutra i prepodneva biće bez struje.

Iz knjaževačke Elektrodistribucije saopšteno je da se i sutra nastavljaju radovi na zameni brojila zbog čega će stanari pojedinih ulica biti bez električne energije.

U periodu od 8:30 do 14:00 sati  bez električne energije biće korisnici u ulici Cara Dušana – od Pivnice do ulice Dr Savića, kao i  dela Kaplarova ulice – od Pivnice do ulice Vojvode Stepe i ulici Vojvode Stepe.

Iz ovog preduzeća apeluju na sve potoršače da omoguće pristup  radnicima EPS-a mernim uređajima.