Dan otvorenih vrata Kompanije ''Aptiv'' u Knjaževcu

Dan otvorenih vrata Kompanije ''Aptiv'' u Knjaževcu

Кompanija “Aptiv”, globalni lider i jedna od najvećih svetskih kompanija u oblasti dobavljača automobilske industrije, organizuje Dan otvorenih vrata u Knjaževcu u utorak, 25. februara, u 12, 16 i 18 časova u maloj sali Doma kulture.

Svi zainteresovani mogu sa sobom da ponesu CV (biografiju), ili da je pošalju na mail  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., a ista se može popuniti i na licu mesta. Sve informacije se mogu dobiti i na broj telefona 069/88-93-811.

Kako se navodi u obaveštanju, “Aptiv” je kompanija koja investira u svoje zaposlene, omogućavajući im da stalno poboljšavaju svoje veštine, nudi konkurentne radne uslove i dinamičnu radnu atmosferu.
Кompanija “Aptiv” investira u obuku svojih zaposlenih u savremenom trening centru, gde svaki zaposleni prolazi obuku koja uključuje i teoriju i praktični deo.

Кompanija “Aptiv” organizuje prevoz za sve zaposlene od mesta stanovanja do radnog mesta, u oba smera i u svim smenama. Takođe, nudi ishranu za zaposlene u kantini u okviru fabrike po povoljnim cenama.
Aptiv ima veoma dobre zdravstvene benefite: medicinsku negu na licu mesta, sa lekarom u okviru fabrike, tako da zaposleni mogu da izbegnu gužve, zakazivanja i čekanje u redovima domova zdravlja.

Sedište kompanije je u Dablinu, Irska. Rade u 44 zemlje, imaju 160.000 zaposlenih, 18.600 inženjera i naučnika, kao i 6.500 radnika koji su fokusirani na softver. “Aptiv” ima 126 fabrika, 15 glavnih tehničkih centara i 14.4 milijardi dolara prihoda u 2018.godini. Dvadeset globalnih proizvođača automobila se oslanja na aktivnu sigurnost “Aptiv”-a, a 10 miliona vozila, u svojoj tehnologiji, poseduje “Aptiv” aktivnu bezbednosnu tehnologiju.

Kompanija Aptiv je otvorila 2015. godine prvu fabriku u Novom Sadu (sada ima 2 pogona u Novom Sadu) i jedan u Leskovcu (5.000 zaposlenih u dva grada).

Aptiv proizvodi električne instalacije za vozila različitih marki širom Evrope. U Srbiji, kupci Aptiva su “Volvo”, “Jaguar” i “Daimler”.