Večeras predata prva izborna lista ''Aleksandar Vučić – za našu decu''

Srpska napredna stranka i koalicioni partneri SNS-a, večeras u 19:30 predali su listu kandidata za odbornike u lokalnoj skupštini, kao i spisak imena 1800 građana, koji podržavaju listu.

Srpska napredna stranka, najveća u Knjaževcu, prva je sakupila potreban broj potpisa i prva predala kandidaturu za izbore. Izborna lista nosi naziv ''Aleksandar Vučić – za našu decu'', a SNS na lokalne izbore izlazi u koaliciji sa Partijom ujedinjenih penzionera, Ujedninjenom seljačkom strankom i Socijaldemokratskom partijom. Prvi na listi, koju je podržalo 1800 građana, je predsednik Opštinskog odbora SNS-a i predsednik Opštine Knjaževac Milan Đokić.

''Sakupili smo blizu 1800 potpisa sinoć od 18:30 do danas u 16:00 časova. Velika podrška naših sugrađana je svakako velika obaveza koju tek kroz rad u narednom periodu možemo da razdužimo. Na našoj listi ima puno mladih školovanih ljudi koji imaju energiju da rade za svoj grad. Želimo da tu energiju iskoristimo kako bismo život u Knjaževcu učinili boljim. Na listi ima i dosta iskusnih ljudi, dokazanih u svojim profesijama. Nema ni jednog direktora, ni lokalnih, ali ni republičkih preduzeća, čime smo hteli da pokažemo da želimo da ovo bude lista običnih ljudi, koji su naše komšije, prijatelji, sugrađani i koji se ni po čemu ne ističu od drugih. U kampanji ćemo se truditi da obiđemo sva sela, svaki deo grada, svaku kuću, svaku zgradu, ne da bismo nekog prisiljavali da glasa za našu koaliciju, već da čujemo šta su problemi građana'', kazao je Milan Đokić.

Izborna lista ''Aleksandar Vučić – za našu decu'', nakon provere i proglašenja od strane Opštinske izborne komisije, dobiće broj 1 na glasačkom listiću.