SNS: Velika podrška Vučića za razvojne projekte Knjaževca

U nameri da proveri stepen realizacije dogovorenih projekata, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić u sredu je, nenajavljeno, posetio Kalnu, kazao je na redovnoj konferenciji za novinare u Opštinskom odboru SNS predsednik Opštine i predsednik Opštinskog odbora Milan Đokić. Đokić je komentarisao i posetu ministra Nebojše Stefanovića, a potvrdio je i navode na društvenim mrežama da je predsednik Vučić u Debelici obišao porodicu tragično nastradale Stanike Gligorijević.

 

''Opštinu Knjaževac je, po drugi put u zadnja tri meseca posetio predsednik Aleksandar Vučić. Razlog posete bila je njegova želja da se lično uveri u stepen realizacije projekata koje je najavio prilikom svoje prve poste, da vidi kako napreduju radovi, koji su započeti sa republičkog i lokalnog nivoa. Razgovarali smo i o razvojnim prioritetima opštine Knjaževac, kapitalnim investicijama, koje mogu da značajno promene život Knjaževčana. Dobili smo veliku dozu razumevanja za projekte koji će, u privrednom i turističkom smislu, promeniti život Knjaževčana. Predsednik Vučić posetio je porodicu Bogadnović u Kalni i tu smo razgovarali o daljim perspektivama razvoja Stare planine, termo – mineralnog izvorišta Banjica, kao i o mnogim drugim infrastrukturnim projektima, '' rekao je predsednik Đokić.

Đokić je komentarisao nedavnu posetu ministra Nebojše Stefanovića, kao i navode na društevnim mrežama da je predsednik Vučić u Debelici obišao porodicu Stanike Gligorijević, koja je tragično nastradala na naplatnoj rampi Doljevac.

''Da, informacija je tačna. Predsednik Vučić je posetio porodicu Stanike Gligorijević. Njenim sinovima i suprugu je izrazio saučešće i to je uradio bez ikakve pompe, bez kamera, medija, ljudski, bez želje da na bilo koji način trguje sa nesrećom te porodice. Tragediju porodice Gligorijević mnogi političari pokušavali su da valorizuju kroz jeftine stranačke poene, nemajući razumevanje i empatiju za muku koju ta porodica ima. Predsednik Vučić je to uradio na drugačiji način. Nije došao helikopterom u Debelicu, otišao je sam, izrazio saučešće i makar razgovorom pokušao da ublaži tragediju koju je ta porodica doživela'', kazao je Milan Đokić.