Saopštenje za javnost OO Dosta je bilo

Saopštenje za javnost OO Dosta je bilo

Povodom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Knjaževcu, saopštenjem za javnost oglasio se Opštinski odbor Dosta je bilo u Knjaževcu.

Aleksandar Vučić posetiće opštinu koja izumire, opštinu čija sela nestaju, opštinu u kojoj je prosečna starost 50 godina. Opštinu u kojoj se reke zarobljavaju, odakle mladi odlaze da rade na građevini ili da budu konobari po Evropi, u kojoj svaki mladi muškarac više vapi za „E“ kategorijom nego za fakultetskom diplomom jer mu ona više vredi.

Svi smo svedoci ovih dana krpljenju udarnih rupa, farbanju ograda u centru grada, uređivanja parkova... Кada bi opštinska preletačka vlast bar upola radila na sređivanju grada tokom cele godine naša lepa čaršija bi imala veći sjaj.

Predsednik vladajuće partije će sa sobom doneti nove laži o lepoj budućnosti kao da mi nismo svesni sadašnjosti u kojoj živimo, sadašnjosti u kojoj vlada jednoumlje, prazni džepovi, prazni frižideri, partokratija, burazerska ekonomija u kojoj samo određeni imaju uslove za dobijanje tendera. Obići će fabrike koje dobro funkcionišu i bez njegove posete. 

Opštinski odbor Dosta je bilo zahteva od predsednika SNS-a da odgovori na pitanja: kada će se preispitati privatizacije velikih proizvodnih giganata: Branke Dinić, Džersija, Džervina i ostalih fabrika koje su svojim radnicima ostale dužne i zarade i doprinose; kada će se obelodaniti snimak nesreće sa naplatne rampe Doljevac na kome se vidi ko je vozio automobil u kojoj je poginula naša sugrađanka Stanika Gligorijević i kada će počinilac odgovarati za smrt nedužne osobe, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora Dosta je bilo.