Poslanici Dveri u poseti Knjaževcu

Poslanici Dveri u poseti Knjaževcu

Tokom vikenda, 24. i 25. februara, u posetu Knjaževcu dolaze narodni poslanici, članovi poslaničke grupe Dveri u skupštini Srbije, prof. dr Miladin Ševarlić i Marija Janjušević, kao i član političkog saveta Dveri Miroslav Krstić, predsednik Zavičajnog društva Timočana i Krajinaca u Beogradu.

Javna tribina na temu ''Budućnost srpskog sela – realnost i perspektive'', biće održana u subotu u Valevcu, u prostorijama mesne zajednice od 18:00 časova. Na tribini učestvuju narodni poslanici prof. dr Miladin Ševarlić i Marija Janjušević, kao i okružni rukovodioc Dveri i koordinator saveta za poljoprivredu Saša Ilijić.

Biće reči o zadrugarstvu, perspektivama sela u istočnoj Srbiji, opasnostima od promene zakona o genetski modifikovanim organizmima, šansama malih poljoprivrednih gazdinstava, te pozitvnim primerima u svetu i kod nas.

Poziv za učeće na tribini upućen jepoljoprivrednicima, predstavnicima poljporivrednih i ekoloških udruženja, zadruga.

U nedelju, 25. feburara, u prostorijama Srpskog pokreta Dveri u Knjaževcu (Janka Katića 17), od 11:00 do 12:30 časova,  narodni poslanici Dveri razgovaraće sa građanima, koji će imati priliku da ih pitaju sve što ih zanima i da preko njih postave pitanja nadležnim institucijama u državi.