Nova stranka: Radovi na izgradnji brane probili sve rokove

Nova stranka: Radovi na izgradnji brane probili sve rokove

Punih sedam godina građani Srbije svedoci su naprednog urušavanja države, što se vidi i na projektu izgradnje vrećaste brane na Svrljiškom Timoku, saopštio je Opštinski odbor Nove stranke.

Kako i stoji na tabli, radovi na izgradnji brane trebalo je da počnu u decembru prošle godine, a kao navedeni rok za njihov kraj istaknuto je 180 radnih dana. Ali, radovi ne samo što nisu počeli kad je trebalo, već su i kasnili punih sedam meseci. Kraj im se ni ne nazire, iako je reč o važnom infrastrukturnom rešenju koje je izuzetno značajno za funkcionisanje i razvoj ovog dela Srbije, navodi Nova stranka.

Opštinski odbor Nove stranke Knjaževac upozorava da građanima niko čak ni ne daje objašnjenje kada će brana biti završena, kao ni ko snosi odgovornost za ovoliko probijanje rokova.

Nova Knjaževac još jednom apeluje na sve svoje sugrađane da se aktivno uključe u promene i pridruže se u zajedničkoj borbi za Srbiju u kojoj će se poštovati radne obaveze, ugovori i odgovornost kako prema poslu, tako pre svega prema onima čija svakodnevica i kvalitet života od pomenutih rezultata i zavise, stoji u saopštenju za javnost Opštinskog odbora Nove stranke.