Nova stranka: (Ne)briga o infrastrukturi

Nova stranka: (Ne)briga o infrastrukturi

Ulica Vojislava Ilića danima stoji raskopana, što čini nemogućim odvijanje saobraćaja, saopštio je Opštinski odbor Nove stranke, ukazujući na probleme infrastrukture u knjaževačkoj opštini.

Rupe na putu, započeti, pa naglo prekinuti radovi, šut i prašina deo su svakodnevice Knjaževčana, koji kroz svoj grad sve teže prolaze i pešice, a kamoli vozilima. Razrovani kolovozi povlače i pitanje adekvatnog prolaska hitnih službi, poput Hitne pomoći, vatrogasaca, policije, za koje je veliko pitanje kuda će i koliko brzo moći da stignu do onih kojima su potrebni, pošto centralnim gradskim ulicama to sigurno neće uspeti, stoji u saopštenju i dodaje da se rupe na kolovozu, koje otvara JKP Standard da bi popravio postojeću infrastrukturu, ne mogu zatvoriti i po više nedelja.

Odgovornost vlasti se ogleda u brizi o svim segmentima infrastrukture, u svim delovima grada. Knjaževac nije usamljen primer.  Zato je dosledna opoziciona borba dužnost svih nas, kako bi novac svih građana konačno bio uložen u infrastrukturu dostojnu Evrope 21. veka, zaključuje Nova stranka.