Nova stranka: Bahato ponašanje funkcionera SNS

Nova stranka: Bahato ponašanje funkcionera SNS

Nova stranka se zalaže za poštovanje zakona na svim nivoima, jer to je jedini način da se iskoreni korupcija. Međutim, u Knjaževcu, za predstavnike lokalnih vlasti, zakoni, očigledno ne važe, saopštio je Opštinski odbor Nove stranke.

Ovih dana, posle više meseci ćutanja o slučaju bespravne gradnje u parku prirode Stara planina, u javnost konačno dospevaju detalji bahatog ponašanja funkcionera SNS.

Zamenik predsednika opštine je u Crnom Vrhu, u parku prirode, sagradio betonski most za lične potrebe bez ikakvih papira. Tu bespravnu gradnju je registrovao i republički građevinski inspektor i dopisom naložio opštinskom inspektoru da se preduzmu zakonske mere, objekat sruši a protiv bahatog snsovca podnese krivična prijava. Međutim, ceo slučaj je zataškan i o njemu niko nije smeo da progovori više meseci.

Dotični se tu nije zaustavio. Verovatno vam u oči pada nedavno izgrađeni čardak u centru grada, pored kojeg svakoga dana prolazite. Iako je imao dozvolu za dva sprata i potkrovlje, što je maksimum do koga se može zidati u glavnoj ulici, on je podigao tri sprata i potkrovlje, što je očiti primer nepoštovanja zakona i bahatosti.

SNS očigledno i u Knjaževcu kao širom Srbije može da zida kako hoće, šta hoće i gde hoće, a da im nikakva inspekcija ništa ne može i to je ponašanje koje Nova stranka najoštrije osuđuje i traži od zamenika predsednika opštine da hitno podnese ostavku, a da nadležni organi protiv njega preduzmu sve zakonom predviđene mere, navodi se u saopštenju za javnost Opštinskog odbora Nove stranke.