Marija Janjušević u poseti Opštinskoj organizaciji Dveri

Aktuelni građanski protesti ''1 od 5 miliona'' bili su osnovna tema sastanka koji se sa članovima Opštinske organizacije Dveri u Knjaževcu održala narodna poslanica Marija Janjušević.

Marija Janjušević, narodna poslanica, posetila je Opštinsku organizaciju Dveri u Knjaževcu. Tema razgovora sa  članovima ove političke organizacije bili su aktuleni građanskki protesti. Ona je posebno govorila o pokušaju opozicije da uđe u zgradu Skupštine Beograda.

''Meni je drago što smo ugostili narodnu poslanicu Mariju Janjušević, a ovo je prilika i da iz prve ruke čujemo šta se dešava u Beogradu, jer iz medija sa nacionalnom frekvencijom ne može da se zaključi prava istina'', rekao je Saša Ilijić, okružni rukovodilac Dveri za Zaječarski okrug.

''Na protestima smo da glasno kažemo da ne pristajemo na ono što nam servira Srpska napredna stranka. Članske karte koje sam donela u Knjaževac najbolje govore o tome da represija SNS samo otvara oči ljudima'', kazala je Janjušević. 

Marija Janjušević uručila je članske karte novim članovima  i naglasila da iako opozicija bojkotuje plenumski rad Skupštine Srbije, ne bojkotuje građane koji su za nju glasali, već je sa njima u svih stotinu gradova u kojima se organizuju protesti ''1 od 5 miliona''.