U OŠ ''Dubrava'' uskro teretana na otvorenom i sportski tereni

U OŠ ''Dubrava'' uskro teretana na otvorenom i sportski tereni

Osnovna škola ''Dubrava'' raspisala je 15. maja javnu nabavku za izgradnju novih savremenih sportskih terena i teretane na otvorenom.

Izgradnjom sportskih terena i montiranjem fitnes sprava,sa kompletnom rasvetom, stanovnici ovog dela gradadobiće  bogat sadržaj za rekreaciju u prijatnom ambijentu dvorišta škole, navode u ovoj obrazovnoj ustanovi.

Od fitnes sprava biće postavljeni: razboj kombinacija za 4 vrste vežbi, kosa klupa za razvoj trbušnih mišića, stolica za povčlačenje i odgurivanje namenjena jačanju  i razvijanju mišića gornjih udova, ramena i leđa i sedište za odgurivanje, namenjeno  poboljšanju i stabilnosti  zglobova donjih ekstremiteta .

Tender će biti realizovan zahvaljujući lokalnoj samoupravi, koja je prepoznala potrebu škole za izgradnjom sadržaja ovog tipa u cilju obogaćivanja nastave fizičkog vaspitanja, ali i zadovoljenja  opšteg interesa građana iz Dubrave i Trgovišta.

Konkursnu dokumentaciju možete preuzeti  na Portalu javnih nabavki, a detaljnije informacije se mogu dobiti u OŠ ''Dubrava''.

Rok za podnošenje ponuda je 25. maj do 12:00 časova.