Tehnička škola nagradila najuspešnije učenike

Idući u susret školskom prazniku,Tehnička škola sinoć je organizovala svečanost na kojoj su uručene nagrade učenicima koji su u ovoj školskoj godini postigli uspehe na takmičenjima. Predstavljeni su i timovi, nagrađeni na takmičenjima iz oblasti turizma, preduzetništva, ekonomije i primene informacionih tehnologija.

Pravu malu vojsku mladih ljudi okupila je Tehnička škola na dodeli nagrada za uspehe, koje su postigli u ovoj školskoj godini. Čak 106 učenika zaslužilo je knjige, učestvujući na takmičenjima u znanju, sportu, savladavanju poslovnih veština, vezanih za struke u kojima se obrazuju.

Dali smo im šansu i oni su je iskoristili na najbolji način, kazala je Ljiljana Žikić, direktorka Tehničke škole.

''Radosna sam što ih baš ima iz potpuno različitih takmičenja. Neki učenici su dobili više knjiga, što znači da su bili motivisani da učestvuju na takmičenjima koja su im nastavnici ponudili i da su u tome prepoznali sebe. Truduli smo se da im damo šansu i drago mi je što su uspeli da je iskoriste''.

Svečanosti uručenja ovih priznanja prethodio je program ''Uspeh nije slučajan'', tokom kojeg su predstavljeni timovi Tehničke škole, nagrađeni na takmičenjima iz oblasti turizma, preduzetništva, ekonomije i primene informacionih tehnologija.