Počeli dani Tehničke škole

Počeli dani Tehničke škole

Sportskim takmičenjima i radionicama za nastavnike, te programom ''Uspeh nije slučajan'' Tehnička škola tokom ove sedmice obeležava Dan škole.

Večeras od 18:00 časova u Društvenom klubu Doma kulture biće predstavljeni timovi nagrađeni na takmičenjima iz oblasti turizma, ekonomije, preduzetništva i primene informacionih tehnologija. Za 19:00 časova Tehnička škola je u holu Doma kulture zakazala promociju najuspešnijih učenika i druženje sa njihovim roditeljima, odnosno starateljima.

Za sredu, 13. jun, planiran je susret sa svršenim osmacima i razgovor o upisu u predstojeću školsku godinu. Istog dana biće održan i stručni skup za nastavnike pod nazivom ''Nastava usmerena na učenika''.

Završna svečanost povodom Dana škole planirana je za četvrtak, 13. jun. Od 17:00 do 18:00 časova u holu Doma kulture biće promovisan novi broj školskog lista ''Ideja'' i priređena izložba učeničkih radova. Od 18:00 do 19:00 časova u velikoj dvorani prisustvovaćemo predstavljanju najboljih učenika i najboljih sportista, a zatim i izvođenju predstave ''Izbiračica''.