Nevenin veliki uspeh na takmičenju ''Poslovni izazov''

Mlada Knjaževčanka Nevena Milošević, učenica drugog razreda Tehničke škole na smeru za turizam i hotelijersstvo osvojila je sa svojim timom treće mesto na Nacionalnom finalu Poslovni izazov.

Takmičenje, koje podstiče preduzetničke veštine srednjoškolaca, održano je u Beogradu, a Nevenin tim bio je veoma uspešan u kreiranju internet sajta namenjenog studentima.

''Naš zadatak bio je da osmislimo proizvod ili uslugu koja će omogućiti studentima kvalitetniji život. Odlučili smo da smislimo uslugu koja se zove ''Nađi mi cimera''. To je sajt na kome studenti mogu da pronađu cimera shodno svojim kriterijumima'', kazala je Nevena.

Ponosimo se svojim nadarenim i kreativnim učenicima, kaže Nevenina nastavnica Sanja Markulin.

''Nevena je pokazala visok nivo znanja iz raznih oblasti, inventivnost, kreativnost, snašla se odlično u timskom radu''.

Takmičenje Poslovni izazov organizuje organizacija Dostignuća mladih uz podršku USAID-a, UniCredit banke i kompanije Oracle. Ove godine na njemu je učesvovalo 90 takmičara iz 75 srednjih škola Srbije. Poslovni izazov Zapadnog Balkana biće u Hrvatskoj održan u aprilu.