Mila i čarolija engleskog jezika

Jedanaestogodišnja Mila Vučković, učenica Studija za strane jezike ''Go'', predstavljajući Srbiju u konkurenciji učenika petog razreda u finalu međunarodnog takmičenja za engleski jezik  Wilkomen, osvojila prvo mesto i zlatnu medalju.

Prvo mesto i zlatna medalja na međunarodnom takmičenju Wilkomen  za engleski jezik jedanaestogodišnje Mile Vučković donelo je radost Školi za strane jezike ''Go'', koju ova pametna devojčica pohađa od svoje pete godine.

''Prelep je osećaj kada vidite da neko kao Mila, ko je počeo da uči jezik sa pet godina, počne da govori tečno. To je prelep osećaj za nastavnika, baš kao kad sopstveno dete čujete da tečno progovara maternji jezik'', kaže profesorka Karolina Mitić

Takmičenje je održano preko zoom platforme, a Milina partnerka bila je njena vršnjakinja iz Vijetnama. Engleski je zanimljiv i važan za komunikaciju, smatra Mila, koja sebe jednoga dana i vidi u ulozi profesorke.

Tradiciju odličnih rezultata na Wilkomen takmičenju, pored Mile, nastavljaju i Ljubica Petrović, Miona Milosavljević, Mateja Mihajlović, Vanja Pazmanjkoji su i ove godine postigli izvanredne rezultate u svojim kategorijama.