Marketing na društvenim mrežama doneo pobedu Nataliji, Anđeli i Jovani

Marketing na društvenim mrežama doneo pobedu Nataliji, Anđeli i Jovani

Tim Tehničke škole pobednik je takmičenja u rešavanju studije slučaja, koje je organizovao Fakultet za menadžment u Zaječaru u saradnji sa kompanijom Tehnomedia centar. Jovana Simić, Natalija Vasilijić i Anđela Milošević, učenice IV/2, obrazovnog profila komercijalista, uspele su da, u konkurenciji 13 ekipa iz Knjaževca i Zaječara, osmisle najbolje rešenje za marketing na društvenim mrežama komapije Tehnomedia.

Najuspešnije rešenje poslovnog problema na takmičenju u rešavanju studije slučaja na Faklutetu za menadžment u Zaječaru osmislila je i predstavila  ekipa  knjaževačke Tehničke škole. Jovana Simić, Natalija Vasilijić i Anđela Milošević, učenice IV/2, obrazovnog profila komercijalista, bavile su se poslovanjem kompanije Tehnomedia, odnosno njihovim poslovnim marketingom na društvenim mrežama.

''Uspele smo da osmislimo strategiju. Bio je to dobar timski rad. Svoju školu predstavile smo u najboljem svetlu, iako je konkurencija bila velika,'' kazale su Jovana, Natalija i Anđela.

Nakon što im je krajem februara predstavljen poslovni problem, 13 timova srednjoškolaca iz Zaječara i Knjaževca dobilo je 14 dana za pripremu rešenje problema i predstavljanje stručnoj komisiji. Sanja Markulin, nastavnik stručnih predmeta ekonomske struke izuzetno je zadovoljna znanjem koje su njene učenice pokazale na ovom takmičenju.

''Ponosna sam jako na svoje učenice. Odgovorno su prihvatile zadatak i svoje obaveze i uradile sve onako kako smo se dogovorile. Ja sam bila tu da im dajem smernice i da kontrolišem njihov rad,'' rekla je Sanja Markulin.

Nagrade za najbolje obezbedili su organizatori - Tehnomedija centar i Fakultet za menadžment. Za kreativnost, inovativnost i način prezentacije  tim Tehničke škole nagrađen je putovanjem u inostranstvo.