Lov na uskršnja jaja

Učenici I/4 Osnovne škole ''Dimitrije Todorović Kaplar'' i njihova učiteljica Mirjana Radovanović učestvovali su danas u ''Lovu na uskršnja jaja'', koji je u gradskom parku organizovao nastavnikenegleskog jezika Zdenko Filipović.

Sunce se tek stidljivo pomaljalo iza oblak kada su mali zečevi iz I/4 Osnovne škole ''Dimitrije Todorović Kaplar'' krenuli u potragu za uskršnjim jajima u gradskom parku. Nije bilo jednostavno u travi, žbunju, ili pod drvećem pronaći šarena jaja, koja su tu, samo čas ili dva ranije sakrile učiteljice i mame. Trud se najviše isplatio Mariju, kome se posrećilo da pronađe zlatno jaje. Najviše peraški, čak 13 sakupio je Petar, a Majda je bila najuspešnija u tucanju jajima.

Celu aktivnost osmislio je Zdenko Filipović, nastavnik engleskog jezika, a u ''Kaplaru'' tvrde da će ona postati deo lepe školske tradicije

Za trud u pronalaženju jaja u parku prvaci iz I/4 i njihove mame, poneli su kao uspomenu specijalne diplome i zahvalnice, koje je za njih pripremio njihov nastavnik engleskog jezika.