IV/2 osvojilo UV indikatror za ''Kaplar''

IV/2 osvojilo UV indikatror za ''Kaplar''

Оve godine Fond B92 i Eucerin Srbija, uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Ministarstva zdravlja Republike Srbije, organizovali su veliki konkurs u okviru edukativne kampanje „Zaštita za sve“ za sve osnovne škole na teritoriji Republike Srbije.

Mnoštvo škola iz svih delova naše zemlje učestvovalo je na konkursu, omogućavajući na taj način svojim đacima da ispolje svoju kreativnost i još bolje nauče kako da se odgovorno ponašaju na suncu i od njegovog štetnog zračenja zaštite.

Stručni žiri, sastavljen od predstavnika kompanije Beiersdorf i brenda Eucerin, Fonda B92 i marketinške agencije FCB Afirma, odlučio je da 20 škola nagradi vrednim UV indikatorima. Odeljenje IV/2 učiteljice Gordane Janevske je učestvovalo na ovom konkursu, osvojilo nagradu i ispred Osnovne škole ''Dimitrije Todorović Kaplar'' postavljen je UV indikator .

Žiri je, takođe, doneo odluku da 5 škola nagradi jednodnevnim izletom u Beograd, od kojih će jedna biti u prilici da osvoji nagradu za opremanje učionice u iznosu od 2.000,00 evra (u dinarskoj protivvrednosti). Ovo odeljenje 31. maja putuje u Beograd na nagradni izlet i bori se za nagradu.