Fakultet za menadžment: Takmičenje ''Studija slučaja''

Fakultet za menadžment: Takmičenje ''Studija slučaja''

Ekipa Tehničke škole iz Knjaževca, osvojila je treće mesto na takmičenju pod nazivom „Studija slučaja“ koje je organizovao Fakultet za menadžment u Zaječaru u saradnji sa Dunav osiguranjem. 

Na takmičenju u rešavanju studije slučaja koje je održano 19. aprila na Fakultetu za menadžment u Zaječaru, učestvovalo je devet ekipa srednjih škola iz Zaječara, Bora i Knjaževca. U konkurenciji devet ekipa po odluci stručnog žirija, na temu „Potencijali i predlog strategije razvoja grada-opštine“, najbolje rezultate ostvarila je Tehnička škola iz Zaječara u čijoj ekipi su bili Petar Ljubinković, Nikola Petrović i  Miloš Bogdanović. Njihov mentor bio je Dejan Nikolić, profesor elek.grupe predmeta.

Drugo mesto na takičenju osvojila je ekipa Ekonomske škole iz Zaječara u čijoj ekipi si bili Tamara Jovanović, Anđela Petrović i Anđela Stanojević. Njihovi mentori su bile profesorke Jolić Mila i Marković Milica. Treće mesto pripalo je ekipi Tehničke škole iz Knjaževca, koju su predstavljale: Sara Čekić, Viktorija Jagodić i  Anđela Milošević. Njihov mentor bio je Ivan Amon, profesor pravne i ekonomske grupe predmeta.

Kompanija ,,Dunav osiguranje“ i Fakultet za menadžment Zaječar obezbedili su ovogodišnje nagrade za najbolje timove, koje su uručene na svečanom proglašenju pobednika.

Članovi ekipe Tehničke škole iz Zaječara za osvojeno prvo mesto nagrađeni su putovanjem u Veneciju. Drugoplasirana ekipa osvojila je besplatan upis i školarinu za prvu godinu osnovnih studija Fakulteta za menadžment Zaječar, dok su trećeplasiranoj ekipi Tehničke škole iz Knjaževca uručeni tablet računari.